
Embroker, Underwriting Başkan Yardımcısı Olarak Stephen Easley’i Duyurdu
İşletmeler için sigortayı basitleştiren dijital bir platform olan Embroker, Stephen Easley‘in Underwriting Başkan Yardımcısı olarak atandığını duyurdu. Easley, bu yeni görevinde Embroker’ın yüklenim yeteneklerini genişletmeye, özel sigorta ürünlerini geliştirmeye ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu teminat yapılarını iyileştirmek için ekiple yakın işbirliği yapmaya odaklanacak.
Easley, özel ve profesyonel hatlar sigortacılığı alanında 25 yılı aşkın deneyime sahip bir isimdir. Embroker’a katılmadan önce USLI‘da son on yılını geçirmiş ve burada Başkan Yardımcısı ve Kıdemli Underwriter olarak görev yaparak, özel şirket yönetim sorumluluğu ve aşırı profesyonel ürünlerin geliştirilmesinde önemli rol oynamıştır. Easley, kariyerinin daha önceki dönemlerinde CNA Insurance‘ta 10 yıl boyunca çalışmış, en son Ulusal D&O Uygulama Lideri – Underwriting Direktörü olarak görev almıştır. Kariyerine ise AIG‘de Yönetim Sorumluluğu Sigortacısı olarak başlamıştır.
Embroker’ın Baş Sigorta Sorumlusu Andy Lea, “Embroker’da iş sigortasını daha akıllı ve daha verimli hale getirmeye kararlıyız ve bu da ekibimizde doğru uzmanlığa sahip olmakla başlıyor. Stephen’ın bilgi derinliği ve sigortalama alanındaki liderliği, onu özel sigorta tekliflerimizi iyileştirmemize ve genişletmemize yardımcı olmak için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Onun farklı becerilerinden ve geçmişinden yararlanmak, büyüyen müşteri tabanımız için en iyi korumaları sunma misyonumuzu destekleyecektir,” diye belirtti.
Easley ise, “İşletmelerin kendileri için çalışan sigorta çözümlerine ihtiyacı var – açık, erişilebilir ve özel riskleri için tasarlanmış kapsamlar. Embroker, geleneksel sigortacılığı en son teknoloji ile birleştirerek bunu gerçeğe dönüştürüyor. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek için teknoloji odaklı yüklenim yaklaşımımızı büyütmeye ve güçlendirmeye devam etmek için deneyimimi masaya getirmeye hevesliyim,” diye ekledi.